Filled Under: , , , ,

ΔΑΦΝΗ

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΙΚΕΡΜΙ
Κατάστηματα: Πικέρμι, Λεωφόρος Μαραθώνος 60 και Σκουζέ
                        Μαραθώνας, Λεωφόρος Μαραθώνος 233
                        Νέα Μάκρη, Λεωφόρος Διονύσου 114

ΔΩΡΟ: 5 * Δωροεπιταγές αξίας 20€ η κάθε μία

Η επιχείρηση Γαλακτοκομικών  προϊόντων «ΔΑΦΝΗ» ειδικεύεται στην παραγωγή Παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος. Το 1974 ο Γεώργιος Μπακούλας και η σύζυγος του Άννα , τρέφοντας τα καλύτερα συναισθήματα για την Ελληνική ύπαιθρο και τα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα λόγο της καταγωγής τους από την Ήπειρο, ξεκίνησαν  να παράγουν Γαλακτοκομικά προϊόντα με τις παραδοσιακές-πατροπαράδοτες μεθόδους και διαδικασίες.

Η γνώση των «μυστικών» επεξεργασίας του αγνού γάλακτος που κληρονόμησαν και το 100% Ελληνικό Φρέσκο Πρόβειο Γάλα που χρησιμοποιούσαν, τους οδήγησαν στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων απαράμιλλης ποιότητας, αξεπέραστης γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας. Αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ήταν εκείνα που αρχικά έδωσαν τους πρώτους πελάτες στην επιχείρηση του κ. Μπακούλα και στη συνέχεια δημιούργησαν ένα φανατικό κοινό των προϊόντων του.

Το 2010 αναλαμβάνει την επιχείρηση ο  Δημήτριος Μπακούλας πτυχιούχος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ο ίδιος  εμμένει στην φιλοσοφία των γονιών του ενώ παράλληλα εξελίσσει τη «ΔΑΦΝΗ» και την καθιστά τεχνολογικά πλήρως ανταγωνιστική.

Σήμερα ακολουθώντας την ίδια συνταγή της επιτυχίας η «ΔΑΦΝΗ» εξακολουθεί να έχει τους φανατικούς της πελάτες και να γίνεται όλο και πιο αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό. Παρά την υπέρμετρη και ασύμμετρη ανάπτυξη των πολυεθνικών γαλακτοκομικών εταιριών και τα υπεράριθμα γαλακτοκομικά σκευάσματα η ποιότητα των προϊόντων μας  και η εξαιρετική γεύση τους έχουν διατηρήσει την ζήτηση τους σε υψηλά επίπεδα.

Τα προϊόντα που παράγουμε σε καθημερινή βάση είναι: Γιαούρτι, Ρυζόγαλο, Κρέμα, Κρέμα Σοκολάτα, και Παγωτό.  Ο κοινός τους παρονομαστής είναι το 100% Ελληνικό Φρέσκο Πρόβειο Γάλα, η Παραδοσιακή διαδικασία παρασκευής και η πλούσια γεύση τους.

Η Πιστοποίηση της επιχείρησης με ΕLOT EN ISO 22000 : 2005 / HACCP  για την Παραγωγή  Εμπορία Διανομή Γαλακτοκομικών προϊόντων διασφαλίζει την ποιότητα και την μέθοδο παραγωγής όλων των προϊόντων ΦΡΕΣΚΟΥ γάλακτος που παράγονται.

Η  «ΔΑΦΝΗ» αυτή τη στιγμή είναι σε θέση να διανέμει και να εξάγει συγκεκριμένες ποσότητες προϊόντων της κατόπιν παραγγελίας. Απαραίτητη  είναι η επικοινωνία μαζί μας προκειμένου να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Unknown

Author & Editor

1 σχόλια:

Έχετε επισκευθεί το κατάστημα; Πείτε και στους άλλους την γνώμη σας!

 

Κατηγορίες

  • Copyright © ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ - ΣΤΗΡΙΖΩ & ΚΕΡΔΙΖΩ™ is a registered trademark.
    Blogger Templates Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.